tisdag

Idag var det andra dagen i skolan för mig och vi skulle åka typ på picknick till lillsjön. Vi samlades halv tio i spånga för att ta pendeltåget och sedan buss. När vi kom fram åt vi först upp all mat och sedan skulle vi typ ha nån lag tävling eller så. Och jag hamnade i ett lag där jag typ inte kände nån så jag gick till en annan där en av mina kompisar i klassen var :p.
Det laget som hade mest poäng fick typ kexchoklad och godis, och mitt lag kom typ näst sist, såklart.
På vägen hem skulle vi ta en buss därifrån som gick 14.10, men vi missade självklart den med en minut så då fick vi vänta en kvart extra. Och när då den andra bussen kom så blev den full så vi kom typ inte med så då var vi tvugna att vänta uttligare en kvart. När vi sen kom till brommaplan så missade vi även den bussen med en minut, så vänte tiden på nästa var 20 min. När jag kom hem var klockan 10 i fem. Fatta vilken oröta jag har haft hela dagen...!  / Tintiiiin

Måndag

Första dan i skolan efter helgen och fyfan va de här suger! Har aldrig vart med om en sämre skola, vafan vi går ju till 4 typ varje dag :O Och dagen var ju itne heller så bra när man såg ut som ett jävla fuckface men skitsamma..
Efter skolan åkte i alla fall jag och Tintin till solna för vi skulle kolla på jeans. Men de fanns inga jeans så vi köpte skinnjackor  och 2 sjalar. Så nu blir vi snygga :D
och nu har vi preciiis vart på en prommis runt typ halva ekerö ;D
Men nu pallar jajg inte skriva mer sååå byyyyyee //miireeeeee

hahahahhahahah

JOHANNA K. om Vi vill ha höst:
nej och sluta lek jvla bloggare, ingen bryr sig om er din blogg :ssss
IP: 83.176.228.87


anna om Tisdag:
vad leker du bloggare för
IP: 83.176.228.87


Du kan ju lika gärna skriva ditt riktiga namn och inte hitta på 2 nya? jävla osmarta idiot..

onsdag

Idag vaknade jag typ vid halv 12 och gick direkt upp för att städa mitt rum (enligt order av mamma och pappa). När ja hade kommit till typ hälften av allt så orkade jag inte mer och så satte jag mig vid datorn för att ladda in lite låtar till min nya iPod. Sen så åt jag lite lunch, städade köket lite och sen back to work. Blev färdig typ vid 3 och då ringde jag Mirre. Hon hade sovit hos Olivia och kom nyss hem.
Igår när vi skrev så sa vi att vi kanske skulle in till stan och kolla på 08, men så blev det inte. Ingen orkade typ sminka eller fixa oss så vi bestämde oss för att åka till openplan och sola. När vi kom hem igen så var klockan sex och båda åkte hem till sig själva. När jag kom hem så var jag så jävla trött (?) så jag gick och la mig och sov till åtta :p och  Mirre åkte till sin kompis Olivia och sov där, som jag sa förut.. :p


Tisdag

Nu har vi precis ätit frukost. VI vaknade för kanske en timme sen. Våra planer idag är nog att åka in till ung 08, men vi vet inte riktigt vad som händer där, har bara hört från olika personer att dom ska dit. Men vi får se vad vi gör. Antingen åker vi bara in och äter en lunch och typ prövar lite nya jeans för hösten.
Igår sov Tintin hos mig och vi köpte lite frukt och hyrde en film och bara hade en chillkväll. De behövdes efter alla utgångar på senaste tiden.

Vad ska ni göra idag? :)

http://str8hoops.files.wordpress.com/2007/11/adriana-lima.jpg

Vi vill ha höst

Vi är trötta på de här ojämna vädret som är blandat med moln eller sol. Vissa dagar är de varmt vissa dagar kallt. Ge oss höst med massa löv och massa mysiga kläder. Hösten är faktist den mysigaste årstiden.
Fast de är ju sköönt med varmt och sol, men som de ser ut nu så lutare de mer åt höst..

har ni köpt några höstkläder än då? :)


http://files.acdsystems.com/english/newsletters/october2003/fall-05.jpg

tillbaka igen!

Hejhej alla kära läsare! Nu är vi tillbaka igen efter ett kort litet sommarbreak. 


RSS 2.0