Jeans

Alla märken Lia brighteyes blue jeansAlla märken W442 blue jeansAlla märken Long John stretch denim jeansAlla märken Long john superblue denim jeansAlla märken Hex play jeansAlla märken Tight od rose jeansAlla märken Marlene blue denim jeansAlla märken Radio blue denim jeansAlla märken Hep pure wash denim jeans
Vem älskar inte ett par snygga jeans?
Jag gillar tighta stuprörs jeans med väldigt låg midja. Sen så ska dom va en mellanblå färg och väldigt slitna.
Mina favoriter av de här uppe var nog de ljusa nudie jeansen (bara att dom inte satt snyggt på modellen) och sen de första wrangler jeansen.
Vilka jeans gillar du bäst?

vilken klänning?

Vilken klänning tycker du är snyggast av dom här? Själv tycker jag att den svarta är nog enklast och snyggast :) (alla klänningar är från Gina Tricot)









Så vilken tyckte du bäst om? :)

Fredag

Idag har jag bara chillat i solen. Blev inge brun tror jag :(
Haha men de här är hade jag på mig idag, haha kolla mitt face, haha så bilden får bli liten :P

dagens outfit



Idag så var vi på it-kollot igen men vi var på teckniska museet. Det blev en lite tråkig outfit men vi orkade inte ens sminka oss :P





tröja - Nike
väska - friis & company
linne - hm
jeans - gul och blå

Onsdag

Nu sitter vi på it kollot igen.. Men man får ha en egen bärbar så de är najs. Men nu så kan ajg inte skriva så mycket mer för alla kommer. men vi ska skriva senare. Men efter det h'är ska vi in till stan. Vi ska kolla på liten linnen och sånt.
Nu måste vi gå. Puuusss

Få större läppar

Jag har läst att man kan bryta en chili och sen ta den på läpparna, och då ska läpparna tydligen svälla och bli större. Det håller ju inte hela dan men i alla fall en lite stund. Men jag har inte testat de här en för vi hade ingen chili hemma..

Sen så har jag också läst att man kan ta ett stark munvatten och ta på en tuss och sen dutta mot läpparna. Då ska dom tydligen också svälla upp och bli stora. Men tyvärr så har jag inte testat den hrä saken heller, vi ahde inget munvatten och de brukar vi alltid ha så de va synd :(

Men vet ni nått tips för att få större läppar eller också om nån av de här sakerna funkar?
Jag har testat sånna här läppglans men dom håller ju inte heller så länge, och tycker de blir så kletigt..


 
Hihi jag tog en bild en gång när jag testat ett sånt där lägglans. Men jag tog typ på 100 lager.
Men sen så har jag kanska stora läppar ändå, men jag vill ha större så kom med tips (A)

The simple life


Haha jag älskade att kolla på de här! Sjukt underhållande faktiskt. Men synd att de slutade och att dom blev osams. Men nu är dom ju vänner igen och skulle de inte komma nya säsonger? Jag har faktist ingen koll på de där men skulle va kul ifall dom spelade nya avsnitt, eller vad tycker ni?

tråååkigt!

Nu sitter vi här med våra datorer på Sogeti. Det är ett dags kollo om it som vi är med på. Det kostar ingenting och man får 500 kr i belöning (lön). Men nu msåte vu gå på lunch :)
pusspuss

Beckham´s frisyser

http://www.sitv.com/blogs/whatshot/wp-content/uploads/david-beckham.jpghttp://eslblogs.englishclub.com/leila22/files/2008/03/david-beckham-picture-1.jpghttp://www.alanbaxteronline.com/wp-content/uploads/2007/11/david_beckham.jpeghttp://www.mediastorehouse.com/image/DAVID-BECKHAM-GETS-COFFEEE_511441.jpghttp://images.askmen.com/galleries/men/david-beckham/pictures/david-beckham-picture-3.jpghttp://i57.photobucket.com/albums/g237/irenistiQ/david%20beckham/DavidBeckham211.jpg
Beckham har ju verkligen prövat nästan alla frisyer, och han passar ju i nästan allt. Men vilken frisyr har vart snyggast?
Jag gillar när han har snaggat. Men också när han har halvlågnt ruffs

Hjälp, någon?

WALL E premiären, en stylists mardröm!
När Disney hade premiär för sin senaste film WALL E på The Greek Theatre kunde verkligen få klä sig bra. Jag menar kolla bara på hon här uppe, vad har hon på sig? En orange skjorta med blå röda typ sidenbyxor?

Vi är spyfärdiga helt enkelt!
Sen den här, är det tidningspapper och jordgubbar/körsbär på eller?

Du borde ha stannat hemma!
Klänningen var helt ok, lite trpkig och väldigt dåligt matchat. Armbanden var urfula..



FIn frisyr, fina lockar och lite gulligt med bandet :)

Men vad tycker ni om klädstilarna?

trött..

Jag är bara så himla trött just nu, imorgon ska jag på fysträning hela dagen och ska typ upp vid 7, så jag borde sova snart, men jag måste typ skriva lite inlägg först ;)
Jag hoppas att det blir en solig dag imorgon, fast det regnar nu, för vi ska vara ute hela dagen!



Vad ska ni göra imorgon? :)

pusspuss
tintin

Söndag

Idag vaknade jag och Mirre vid 11 och bestämde oss snabbt att åka till stranden. Ungefär vid 12 tiden så var vi där. Vi solade, badade, snackade om gårdagen( :p ) och lyssnade på musik :) Det var riktigt härligt och vid 3 tiden så blev det molnigt och lite kallt, så då cyklade vi hem.
När vi sedan kom hem så hade Mirres mamma gjort en jätte god pastasallad som vi åt och  efter det så åt vi lite tårta :) Ungefär en timme efter det så var klockan 5 och vi var tvungna att "jobba", haha vi delar ut reklam och får 120 kr i veckan, jag vet, det är inte mycket, men bättre än ingenting ;)  Det tar ju också väldigt lång tid så vid 7 så var vi nästan klara, men då var jag tvungen att äta middag och vi skulle ta den sista gatan efter jag hade ätit. Men såklart så glömde vi bort det sista så vi började strax efter 9 och var sedan hemma ungefär halv 10. Och nu sitter jag och kollar på Legally Blonde och bloggar :)

Vad har ni gjort idag då? :)

pusspuss
tintin

A drop in the ocean

 
Tänkte bara bjuda på en grymt fin låt

Bikinis från H&M


Jag skulle inte banga på en ny bikini. Har faktist inte köpt en ny för i sommar än. Eller jo bara en brun bh bikini utan underdel. Men jag skulle verkligen behöva en till underdel, två dessutom. Men trean och fyran är mina favoriter av dessa, vilken är din?

Söndag

Fööööörlåt för att vi inte har skrivit på länge, men vi va ute igår och kom hem vid 4 och då så orkade vi inte gå in på datorn så vi somnade.. Men sen så vaknade vi vid 11 och så åt vi frukost och nu ska vi gå och sola vid stranden. Men vi lovar att de kommer fler inlägg senare idag :)
pusspuss


l'oréal foundation


Jag har nyss varit och köpt en ny foundation. Jag köpte L'ORÉAL's foundation Matte Cashmere och jag är super nöjd!
Den ger en oljig och orange yta om man lyckas ta mycket, men om man tar en normal dos så ger den ett fint skymmer och fin färg i ansiktet.


+ lite inslag av orange, så den ger en fin sommarfärg
+ den är tillräckligt olijig så man slipper smörja in sig utan att bli torr sedan
+ den har en smart kläm flaska, så man slipper skaka varje gång
+ den håller hela dagen, om inte längre(!)
+ finns i många olika kulörer
+ kostar under 100-lappen

- flaskan är bra, men det är jobbigt när det inte tillkommer enl liten tuss



Jag rekommenderar verkligen den här foundationen. Om ni inte har testat så tycker jag att ni åtminstånde ska prova i affär eller nåt. Och om ni har testat så kan ni väl lämna en liten kommentar här nedanför ;)
pusspuss

Städat

Jag hade lite tråkigt så jag passade på att riva ut alla mina linner och t-shirtar för att sen kunna lägga in dem finare i lådorna.





Här la jag in mina t-shirts och som ni ser är de ganska få så jag behöver verkligen fler. De är kanske 2-3 styckena av de jag har som jag gillar.







Sen så la jag in mina bas linnen i en låda. Där behöver jag köpa lite fler linnen i lite mer färger.. Men som sagt här så använder jag mest de gråa, svarta, vita linnena till vardags. Och de flesta är från H&M, sen så har jag 4 linnen från salming.






Och denna låda orkade jag inte fixa. Slängde bara in lite kläder där. Där har jag de lite mer finare linnen och vanliga långarmade tröjor.


Puss mirre


Eva Longoria ...



"Eva Longoria och Tony Parker såg ut som ett par riktiga turister häromdagen när de strosade omkring i Florens, Italien och Eva hade kameran i handen nästan hela tiden! Paret besökte bland annat Accademia Museum för att se statyn David och gick sedan vidare till Michelangelo torg. Eva var supersöt i en lång sidenklänning som var lite bar i ryggen och Tony såg väldigt avslappnat ut i jeans och en piké. Innan de begav sig hemåt bad Eva också en förbipasserande man att ta några bilder på paret framför den fantastiska utsikten över staden och medan de pussades!"





Det skrev en reporter på sidan Posh24. Och jag menar, vad är det för fel med att två vanliga människor är utomland och fotograferar och köper sovenirer?

Eller vad tycker ni?

Hemma igen

Nu har vi nyss kommit hem, och det är sool! :) Vi träffade Zacke och hans kompis och snackade med dom en liten stund om vad som skulle hända på kvällen och så. Vi orkar inte gå ut och springa så då ska vi bara göra lite styrka på mitt rum och sen äta middag och sen ut.



pusspuss
tintin

Ut i regnet...

Fan vad synd att det ska SPÖregna precis när vi ska gå ut. Menmen, vi ska iallafall åka och träffa Zacke en snabbis och sen kanske in till stan eller solna.
Hare gött! :)



pusspuss

Svar på frågor

Vi har fått frågor om tex varför vi bloggar tillsammans, om vi är syskon och så. Så jag tänkte skriva lite svar på de.

Vi är bästa kompisar och är ganska mycket med varandra. Vi bor väldigt nära varandra så de är liksom lätt att bara gå till varandra. Sen så har vi gemensamma kompisar. Men folk tycker också att vi är väldigt lika och det tycker vi är skit kul, för liksom bästa kompisar och ser ut som syskon är ju ganska roligt? ;)

Och med att vi bloggar tillsammans så tyckte vi bara att de skulle vara kul att starta en blogg tillsammans. Ja de är väl inte så mycket mer med de :P


Lördag

Nu har vi precis vaknat men  vi är fortfaranda lite trötta, menmen. Idag så ska vi ta de lugnt lite på dan, kanske kolla på tv och blogga lite. Sen runt 4 ska vi möta Zacke en snabbis. Efter det åka direkt hem och äta middag, göra iordning oss och sen ska vi träffa lite folk mot kvällen. Så vi hoppas att denna kväll blir mer lyckad än igår. Men de blir den nog.  

Nuu blev de ju sol ute. Man kanske ska gå ut och sola? :) Fast den kanske försvinner igen, de gjorde den igår då de va lite sol sen moln..
Pusspuss

Godnatt

Nu ska vi gå och lägga oss, och ja, vi vet att det blev lite sent men vi har inga planer för dagen och det är förmodligen dåligt väder så då kan man lika gärna sova bort dagen ;)
Men vi hörs imorgon när vi har vaknat!



pusspuss

sminkning

Inför kvällen så sminkade jag mig med bruna nyanser men de syns inte ett piss på bilderna alltså :P Men jag gjorde iaf en ljus skugga över hela ögat upp till ögonbrynet. Sen så tog jag en mellanbrun och började från mitten av ögat till slutet( så att längst in va de ljust och sen mörkare utåt) Sen så tog jag en mörkare skugga och målade ett tunt sträck nära ögonfransraden. Men de blev finare i verkligenheten eftersom att de inte syns på bilderna, men ja den här sminkningen är inte svår eller så speciell liksom.


Måste bara säga att när jag böjde mina ögonfransar för en vecka sen så gick de av där inne!!!
De ser så fult ut :(


( klicka på bilderna )

Hjälp oss

Nu har vi fått ganska många besökar och de tycker vi är jätte kul. Men för att vi ska kunna göra bloggen så bra som möjligt så behöver vi er hjälp lite.
1 . Vad skulle ni vilja läsa om?
2 . Är vår design bra? Alltså om texten går att läsa eller nått, haha


Lägger in en gammal bild på oss också ;)


With love från Hilary Duff

Den här parfymen gillar vi. Det är en glamorös doft med toner av exotiska frukter och blommor. Den doftar inte så mycket blommor och så mycket glatt (ahha svårt att beskriva) utan den doftar lite mer typ mörk, varmt, lite mer fest doft. Så den rekomenderar väl mer att ha till fest eller något sånt. Men vi gillar den.

Fruktsallad VS Fruksallad ;P



Haha liten udda fråga men vilken fruktsallad ser godast ut ? :P

Outfits


Mirre
- Kofta, H&M
- Linne, H&M
- Jeans, Bikbok
- Väska, spanien
- Klackar, Din sko



Tintin
- Klänning, Gina Tricot
- Kofta, Only
- Väska, Joufs
- Klackar, Scorett





Kvällen blev inte som planerad.. Festen vi skulle till hade spårat ut och grannarna hade tydligen ringt polisen och klockan var då halv 11 så de va lika bra att åka hem igen.. Men nu har vi iaf tid för bloggning :)

Men vilken outfit blev finats?

Utgång..

Nu håller vi på och fixar oss iordning för att sen dra ut och träffa lite folk. Våran buss går om 35 min och vi ska hinna äta innan så de här blir snabbt.
Men när vi kommer tillbaka lägger vi in vår outfit och sminkningen :)
Pusspuss

Telescopic mascara

 


Telescopic mascaran har varit min trognaste mascara länge nu. Jag tror nog jag har testat alla, och älskar dom!
Jag köpte den första för typ 2 år sen, vet faktiskt inte varför jag gillade den direkt.



+
gummig borste som är ätt att jobba med
+ den ger långa och separerande ögonfransar
+ den ger mycket volym
+ lätt att ta bort


- Jag kom faktiskt inte på något stort eller anmärksbart minus, jag rekommenderar stort att testa om ni inte redan gort det, för då kan du skiva vad du tyckte om den till oss!

Jamie Lynn Spears


Igår morse så födde Jamie Lynn Spears en dotter. Maddie Brian som flickan kommer att heta föddes halv tio på torsdagsmorgonen på ett sjukhus i Mississippi, nära Kentwood där Jamie Lynn och hennes fästman Casey Aldridge bor.
Grattis till henne, men det känns ju som att hon bara har varit gravid i 4 månader. Jag tycker det går så snabbt för ena stunden står det att kändisarna är gravida och sen typ efter kanske 4-5 månader så har dom fött barnet..


Sommarkläder från H&M

       

Vilken outfit var finast?
Själv tycker jag den blommiga klänningen var väldigt söt, den fjärde.

Fredag

Jag vaknade nyss hos Tintin men gick snabbt hem. De är ju sol idag!
Idag vet jag inte hur vi ska göra faktiskt.. Mormor och morfar kommer hit vid 3 och sen mot kvällen ska väl jag och Tintin dra ut och träffa lite folk kanske. Men nu ska jag gå och duscha och sen kanske börja göra iordning mig.

Men de kommer komma våra midsommaroutfits senare :)

Sovdags

Nu har vi suttit och bloggat fram tills klockan 3 och nu känner vi att de är dags att sova. Så nu säger vi nattinatti ;)


Fruktsallad



Vi älskar fruktsallad så vi gjorde en till ikväll :) Ser den inte jävligt god ut? Vi hade i passionfrukt, björnbär, hallon, banan, vindruvor, annanas, jordgubbar sen 2 till som jag inte kommer på namnet på.


Vilken är din favorit frukt?


 


Sommarkläder

ZoomaZoomaZoomaZooma
Ellos har just nu rea på sommarkläder, så passa på :)

Vilken gillade du bäst?

Vilken outfit?


Vilken outfit är snyggast?



(Vi har inte tagit så många nya så vissa 'är lite äldre och som vi bara tagit som en bild)


Mirre :)

Ville bara lägga in en fin bild på mirre :D



Klippt mig

Idag var ju jag och klippte mig, och det blev så jävla fult. Fyfan vad jag är missnöjd, menmen, det blir kanske bättre när jag stylar det bättre ;)
Här kommer lite för- och eftebilder :)


FÖRE - brunetten är jag (inte fin bild, men kolla på håret!)










EFTER


                   






Så vad tycks? ;)


puss tintin

Seal och Heidi

 Puss på dig älskling!

Seal
och Heidi Klum bjöd på lite romantik i New York i helgen när de ställde sig och kysste varandra på öppen gata utanför deras lägenhet.
Paret verkar mer kära än någonsin och hade inga problem med att visa det för paparazzifotograferna!
Efter de pussats klart åkte Seal iväg till flygplatsen medan Heidi gick på ett antal affärsmöten angående hennes tv-serie Project Runway som nu är inne på säsong 5 i USA!

Dagens outfit


Idag ska jag klippa mig och Mirre ska följa med. Jag ska klippa mig kort med mycke uppklippt, eller det hade jag tänkt mig. Så om de inte blir bra hos frisören drar jag hem till Mirre så får hon klippa resten. Men det jag har på mig idag är det här;



- Svart tröja, Nike
- Grönt linne, H&M
-
Jeans, G-star
-
Röda pumps, Scorett



Men nu ska jag läsa lite bloggar,
 puss Tintin

Fruktsallad


Igår så va jag och TIntin bara hemma, vi orkade inte med en utekväll till. Men vi gjorde en fruktsallad med Kiwi, hallon, granatäpple, mango, jordgubbar och sånt. Gott blev det iaf =)

Onsdag

Dagen började när vi vaknade kl 12.30 och Mirre gick hem direkt för att duscha. Sen gick jag till TV:n och kollade på något ointressant.
Typ en timme efter det kom min syrras kompis hem till oss och vi kollade på film. Först kollade vi på Sex and the city filmen och sen typ en film med Patrik Dempsey. Efter det bestämde jag och Mirre att vi skulle ut och springa. Vi sprang en kort runda på en halvtimme och sen drog hem för att duscha, då var klockan ungefär halv 6. Shiit vad dagen gick snabbt! Aja, efter det så cyklade jag till Mirre och tog med mig datorn så vi skulle ha nåt att göra ;)
Sen vid åtta så började vi kolla på Sex and the city. Och nu sitter vi här och äter chips och glass och dricker läsk :)
/Tintin


Kan det inte bli sol igen, eller vad tycker ni?

Dove body lotion



För ett tag sen så köpte jag Dove body lotion fresh touch och den kostade väl ca. 30 kr, tror jag. Den luktar lite gurka, faktiskt lite svårt att förklara med mycket fräscht.

+ den luktar gott
+ den är inte så fet
+ mycket lätt att smörja in sig med
+ kladdar inte av sig på kläder

- håller inte så länge
- flaskan läcker i locket




Har ni testat den? Isåfall, vad tyckte ni? :)

-

Nu tänkte vi börja blogga. Vi kommer skriva om vad som händer om dagarna blandat med dagens outfit och massa annat. Vi kommer dessutom försöka att hinna med 3-4 inlägg om dagen. Så enjoy :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0